Asiakastyytyväisyyskysely 2013 rantatontin ostaneille

Tornator teetti aiempien vuosien tapaan asiakastyytyväisyyskyselyn viime vuonna rantatontin ostaneille asiakkailleen. Jälleen kerran saimme arvokasta palautetta, jonka pohjalta voimme suunnitella palveluamme aina vain parempaan suuntaan.

Kiitosta sai varsinkin Tornatorin luotettavuus ja turvallisuus kauppakumppanina. Tornatorilta saaduilla neuvoilla kävi lainhuuto- ja lohkomisasiat mutkattomasti. Tonteista kaivattiin hieman enemmän lisätietoa tonttimarkkinointipalveluumme, esimerkiksi tontin rakennettavuudesta sekä vesistön ja rannan laadusta. Myös valokuvia kohteista olisi mielellään katseltu enemmänkin.

Palautteeseen vastanneiden kesken järjestetyssä arvonnassa arvottu Maastonavigaattori Garmin Dakota 10 matkaa Kuopioon. Onnittelut voittajalle.

Kiitos kaikille vastanneille!