Uusi metsätilamarkkinointisovellus otettu käyttöön

Olemme ottaneet käyttöön uuden metsätilojen markkinointisovelluksen TornaMarket – Metsät. Sovellus löytyy sivuiltamme metsätilat linkeistä tai suoraan osoitteesta metsatilat.tornator.fi.

Sovellus on kehitetty jo käytössä olevan tonttimarkkinointisovelluksen pohjalta ja on käyttöominaisuuksiltaan vastaava. Sovelluksella voi etsiä kohteita karttaliittymän tai erilaisten hakuehtojen sekä oman sijainnin avulla.
Sovelluksen käyttöliittymä on toteutettu kaikilla laitteilla ja selaimilla toimivana. Käyttöliittymät on pyritty toteuttamaan niin, että käyttäjäkokemus on yhtä lailla helppo ja miellyttävä kaikenkokoisilla näytöillä.
Sovelluksesta on käytössä myös englanninkielinen versio.

Toivomme palautetta sovelluksesta Internetsivujemme yhteydenottolomakkeen kautta.
Sovelluksen on toteuttanut Bitcomp Oy.