Tornator uusi työterveyshuoltosopimuksensa: yhteistyö Terveystalon kanssa jatkuu

Tornator Oyj on uusinut kilpailutuksen jälkeen työterveyshuollon palveluihin liittyvän sopimuksensa. Yhteistyö Suomen Terveystalon kanssa jatkuu. Sopimuksen sisällön suunnittelussa käytettiin apuna eläkevakuutusyhtiötä sekä alan parhaita asiantuntijoita. Sopimus sisältää lakisääteiset työterveyshuollon palvelut, yleislääkäritasoisen sairaanhoidon sekä työterveyshuoltoa tukevat lisäpalvelut.

”Olemme tyytyväisiä sopimukseen, sillä Terveystalo on ollut meille hyvä, pitkäaikainen kumppani. Sopimusuudistuksen myötä kehitämme työterveystoimintaamme kustannustehokkaammaksi ja hyödynnämme samalla digitalisaation mahdollisuuksia. Strategisena tavoitteenamme on henkilöstön työhyvinvointi. Meillä on Terveystalon kanssa yhteinen tavoite saada työntekijämme ehjänä eläkkeelle.” kertoo toimitusjohtaja Sixten Sunabacka.

Työterveyshuollossa panostetaan entistä enemmän työntekijöiden työ- ja toimintakykyyn ja sen edistämiseen. Yhteyden terveydenhuollon ammattilaiseen saa jatkossa vaivattomasti myös maastosta, sillä Tornator ottaa käyttöön Soita hoitajalle -palvelun ja mahdollisuuden ottaa yhteyttä lääkäriin pikaviestillä. ”Ennaltaehkäisyn rooli korostuu jatkossa. Haluamme panostaa työnantajan sekä työntekijöiden kanssa tehtävään yhteistyöhön ja viedä toimintaa entistä suunnitelmallisemmaksi.” sanoo työterveyslääkäri Sami Loponen.

Lisätietoja:

Työsuojelupäällikkö Kauko Kärkkäinen, Tornator Oyj, s-posti: etunimi@sukunimi@tornator.fi

Työterveyslääkäri Sami Loponen, Suomen Terveystalo, s-posti: etunimi.sukunimi@terveystalo.com