Istuta tulevaisuuden kuusi!

Tulevaisuuden kuusi -kampanja kutsuu kaikki Suomessa asuvat, ulkosuomalaiset ja Suomen ystävät juhlistamaan satavuotiasta Suomea istuttamalla juhlavuoden puun. Se jatkaa juhlakuusiperinnettä, mutta katsoo tulevaisuuteen ja kansainvälisyyteen. Kampanjan keskiössä ovat lapset ja nuoret. Kampanja on osa Suomi 100-ohjelmaa ja sen suojelijana on Tasavallan Presidentti Sauli Niinistö. Tornator on yksi kampanjan yhteistyökumppaneista.

Tornatorin metsiä hoidetaan kestävän metsätalouden periaatteiden mukaisesti ympäristörasituksia minimoiden ja metsäluonnon monimuotoisuutta turvaten. Työntekijämme ja urakoitsijamme istuttavat yhteensä yli 6 miljoonaa puuntainta joka vuosi. 

Osallistu kampanjaa ja istuta tulevaisuuden kuusi, sillä kiinalaisen sananlaskun mukaan ”joka on istuttanut puun, ei ole elänyt turhaan.”