Haemme Tornatoriin visionääristä kehitysjohtajaa

Onko metsällä ja luonnolla sinulle erityistä arvoa ja merkitystä? Uskotko, että vastuullisella metsänhoidolla ja puunkäytöllä voimme turvata hyvinvoinnin myös tuleville sukupolville? Jos vastasit kyllä, niin voit olla etsimämme henkilö, sillä haemme nyt joukkoomme Vantaalle, Joensuuhun tai Imatralle visionääristä

Kehitysjohtajaa

Johtamaan ja toteuttamaan konsernistrategian mukaisia kehityssuunnitelmiamme käytännön hankkeiksi ja toimenpiteiksi yhteistyössä asiantuntijoidemme ja verkostojemme kanssa.

Tässä uudessa roolissa kokeneella ja näkemystä omaavalla kehittämishankkeita menestyksekkäästi läpivieneellä kehittämisen ammattilaisella on erinomainen mahdollisuus johtoryhmän jäsenenä vaikuttaa koko konsernin tulevaisuuteen. Muutosjohtajana tuot uusia näkökulmia strategian ja prosessien kehittämiseen sekä viet kehitystoimet käytäntöön. Osallistut konsernin johtoryhmätyöskentelyyn ja kehitysorganisaation vetäjänä viet tavoitteellisesti toimintaamme kohti sovittuja päämääriä.

Omaat sopivan korkeakoulutustutkinnon ja lisäksi sinulla on vahvoja näyttöjä liiketoimintalähtöisestä kehittämisestä ja projektien hallinnasta. Olet utelias ja innostunut digitalisaation uusista mahdollisuuksista, ja omalla innostuksellasi saat muutkin innostumaan. Toimintatavoissasi systemaattisuus, vahvat yhteistyötaidot ja vaikuttamisenhalu ovat menestymisen mahdollistajat. Kommunikoit sujuvasti myös englanniksi.

Tule mukaan osaavaan joukkoomme, jossa onnistumistasi tuetaan ja tuloksia arvostetaan!

Lisätietoja tehtävistä antavat toimitusjohtaja Sixten Sunabacka 7.12. klo 9-11 tai 12.12. klo 9-11 numerosta: 040 036 6148 tai henkilöstöjohtaja Outi Nevalainen 12.12. klo: 15-16 tai 14.12. klo 10-12 puh. 040 525 5086. Täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.12.2018. Huomioithan, että haastattelut käynnistyvät jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Tornator Oyj on johtava kestävään metsätalouteen erikoistunut yhtiö Euroopassa. Se omistaa metsiä Suomen lisäksi Virossa ja Romaniassa. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2017 noin 102 miljoonaa euroa vuodessa ja metsäomaisuuden arvo on noin 1,5 miljardia euroa. Konsernissa on töissä noin 200 henkilöä, joiden lisäksi yhtiö työllistää sopimusyrittäjiä ja heidän työntekijöitään yli 900 henkilötyövuoden verran. Emoyhtiön omistajat ovat suomalaisia, pääosin institutionaalisia sijoittajia. Tornatorin tehtävänä on luoda kestävää hyvinvointia metsästä.