Haku: Financial Controller

Onko metsällä ja luonnolla sinulle erityistä arvoa ja merkitystä? Uskotko, että vastuullisella metsänhoidolla ja puunkäytöllä voimme turvata hyvinvoinnin myös tuleville sukupolville? Jos vastasit kyllä, niin voit olla etsimämme henkilö, sillä haemme nyt joukkoomme Vantaalle konsernin raportoinnista vastaavaa

FINANCIAL CONTROLLERIA

Tarjoamme Sinulle avainroolin kasvavassa metsäalan organisaatiossa sekä vastuulliset työtehtävät joustavalla työajalla ja etätyömahdollisuudella.

Monipuolisessa ja kansainvälisessä Controllerin roolissa päävastuualueitasi ovat:

 • Talouden raportointi, sekä sisäinen että ulkoinen
 • Talouden tietojärjestelmien ylläpito ja kehittäminen
 • Tilinpäätösten laatimisessa avustaminen
 • Yhteydenpito liiketoimintaprosesseihin, ml. tytäryhtiöt Virossa ja Romaniassa

Lisäksi sinulla on hyvä mahdollisuus vaikuttaa siihen, miten toimenkuvasi rakentuu ja kehittyy. Tarjolla on siis monipuolinen rooli, joka pitää sisällään enemmän vaihtelevia tehtäviä kuin rutiinien hoitamista. Raportoit tehtävässäsi konsernin CFO:lle. 

Menestyäksesi tehtävässä odotamme sinulta:
 •  soveltuvaa koulutusta (KTM)
 •  vähintään kolmen vuoden kokemusta controller-tyyppisistä tehtävistä
 •  ymmärrystä kirjanpidon perusprosesseista ja tilinpäätöksestä, IFRS-osaaminen katsotaan eduksi
 •  kiinnostusta tietojärjestelmiä kohtaan
 •  vahvaa kehittämishalua ja kykyä viedä asioita eteenpäin
 •  itsenäistä ja joustavaa työskentelyotetta
 •  sujuvaa suullista ja kirjallista viestintätaitoa
 •  sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksesi katsomme kokemuksen tilinpäätökseen, raportointiin ja tietojärjestelmiin liittyvistä työtehtävistä. Arvostamme oma-aloitteista ja aktiivista asennetta sekä halua kehittyä talouden monipuoliseksi taitajaksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa CFO Antti Siirtola to 21.11.2019 klo 15-16 tai ti 26.11.2019 klo 9-10. Puhelinnumero +358 40 773 0975. Täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.11.2019. Haastattelut käynnistyvät jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Tornator on johtava kestävään metsätalouteen erikoistunut yhtiö Euroopassa. Se omistaa metsiä Suomen lisäksi Virossa ja Romaniassa. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2018 noin 113 miljoona euroa ja taseen koko noin 1,6 miljardia euroa. Konserni työllistää suoraan noin 180 henkilöä. Kaikkiaan yhtiön metsät työllistävät suoraan omaa henkilökuntaa sekä yrittäjiä ja heidän työntekijöitään noin 1000 henkilötyövuoden verran. Emoyhtiön omistajat ovat suomalaisia, pääosin institutionaalisia sijoittajia. Tornatorin missio on luoda kestävää hyvinvointia metsästä.