Haku: puukauppa-asiantuntija

Onko metsäluonnolla sinulle erityistä arvoa ja merkitystä? Uskotko, että vastuullisella metsänhoidolla ja puunkäytöllä voimme turvata hyvinvoinnin myös tuleville sukupolville? Oletko palveluhenkinen, yhteistyökykyinen ja kielitaitoinen metsäammattilainen? Jos vastasit kyllä, niin voit olla etsimämme henkilö, sillä haemme nyt joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen:

Puukauppa-asiantuntijaa

Keskeiset työtehtävät:• Puunmyynnin suunnittelu
• Tarjouspyyntöjen ja tarjouksien hallinta
• Analyysit, kehittäminen ja koulutus

Odotamme Sinulta:
• Tehtävään soveltuvaa koulutusta (MTI (amk) tai metsänhoitaja)
• Vankkaa kokemusta ja perehtyneisyyttä puukauppaan
• Tietotekniikan ja analytiikan osaamista

Puukauppa-asiantuntijana voit sijoittua joko Imatralle, Joensuuhun, Kuopioon tai Varkauteen. Raportoit asiakkuuspäällikölle.

Miksi Tornatorille?Tarjoamme Sinulle vastuullisen ja itsenäisen työn joustavalla työajalla ja etätyömahdollisuudella. Meillä on rento, osaava ja viihtyisä työilmapiiri.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuuspäällikkö Ari Rekonen, puh. 040 023 2863 ma 20.1. klo 14-15 tai to 23.1. klo 8-9. tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@tornator.fi.

Täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään pe 31.1.2020. Haastattelut käynnistyvät jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. www.tornator.fi/rekry

****************************************************************************************************
Tornator Oyj on johtava kestävään metsätalouteen erikoistunut yhtiö Euroopassa. Se omistaa metsiä Suomen lisäksi Virossa ja Romaniassa. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2018 noin 113 miljoona euroa ja taseen arvo 1,6 miljardia euroa. Tornatorin missio on luoda kestävää hyvinvointia metsästä. www.tornator.fi