Haku: paikkatietoasiantuntija

Onko metsäluonnolla sinulle erityistä arvoa ja merkitystä? Uskotko, että vastuullisella metsänhoidolla ja puunkäytöllä voimme turvata hyvinvoinnin myös tuleville sukupolville? Oletko kehitysmyönteinen ja yhteistyökykyinen? Jos vastasit kyllä, niin voit olla etsimämme henkilö, sillä haemme nyt kehitysprosessiin vakituiseen työsuhteeseen: 

Paikkatietoasiantuntijaa

Paikkatietoasiantuntijana vastuullasi on etenkin teknisiä työtehtäviä, kuten esim. satelliitti-teknologian käyttöönoton edistäminen. Työssäsi kohtaat myös metsätiedon käsittelyyn ja jalostamiseen liittyviä teknisiä tehtäviä, ja toivommekin sinulta koodaustaitoja. Osaamisestasi ja kiinnostuksestasi riippuen toimenkuvaasi voi kuulua myös asiantuntijatehtäviä erilaisissa paikkatietoalan verkostoissa sekä kansallisissa tai kansainvälisissä projekteissa.  
Odotamme Sinulta:
 

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa 
  • Python- ja/tai JavaScript-ohjelmointitaitoja 
  • aktiivista, joustavaa ja yhteistyökykyistä työotetta 
  • kokemusta paikkatietoalan tehtävistä 
  • perustason ymmärrystä rajapintojen toiminnasta, esimerkiksi OGC-standardien mukaiset rajapintapalvelut, kuten WMS, WMTS ja WFS 
  • kykyä sujuvaan suulliseen ja kirjalliseen viestintään suomeksi ja englanniksi 

Luemme eduksi: 

  • paikkatietoinfrastruktuurin perusasioiden tuntemus 
  • kokemus projektimuotoisesta työskentelystä ja kiinnostus toimia myöhemmin projekti-päällikkönä 
  • ketterän sovelluskehityksen tuntemus (Scrum)
  • avoimen lähdekoodin paikkatieto-ohjelmistojen ja -kirjastojen (esim. QGIS, OpenLayers, Leaflet, PostGIS) tuntemus. 

Paikkatietoasiantuntija raportoi kehitysjohtajalle. 

Tarjoamme Sinulle vastuullisen ja itsenäisen työn joustavalla työajalla ja etätyömahdollisuudella. Meillä on rento, osaava ja viihtyisä työilmapiiri. Lisätietoja paikkatietoasiantuntijan tehtävästä antaa kehitysjohtaja Heikki Penttinen, puh. 040 900 3435, s-posti: etunimi.sukunimi@tornator.fi. 

Täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään to 7.1.2021. Haastattelut käynnistyvät jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.