Haku: kiinteistöjohtaja

Onko metsillä ja metsäluonnolla sinulle erityistä arvoa ja merkitystä? Uskotko, että vastuullisella metsänhoidolla ja puunkäytöllä voimme turvata hyvinvoinnin myös tuleville sukupolville?  Jos vastasit kyllä, niin voit olla etsimämme henkilö, sillä haemme nyt joukkoomme kokenutta ja kehittämishenkistä 

Kiinteistöjohtajaa 

johtamaan ja toteuttamaan konsernistrategian mukaisia kasvutavoitteita. Kiinteistöjohtajan tehtävänä on johtaa ja kehittää metsäkiinteistöliiketoimintaamme sekä kiinteistöhallintaa. Keskeisiä työtehtäviä ovat kasvuinvestointien toteuttaminen sekä nykyisen metsäkiinteistöportfoliomme hallinta mukaan lukien uusiutuvan energian hankkeet, kuten tuuli- ja aurinkovoima. Tehtävässä onnistuminen edellyttää laaja-alaista kokemusta ja asiantuntemusta maa- ja metsäkiinteistöjen arvonmäärityksestä, kiinteistökaupasta sekä maankäyttöön liittyvästä lainsäädännöstä. Kiinteistöjohtaja johtaa myös noin 15 henkilön kiinteistöprosessia, joten tulevalta johtajalta odotamme kokemusta ja näyttöjä organisaation ja ihmisten erinomaisesta johtamisesta ja kehittämisestä. Kiinteistöjohtaja kuuluu konsernin johtoryhmään ja raportoi toimitusjohtajalle. Lähetä hakemuksesi 15.12.2022 klo 16 mennessä.