Tornator grupi 2019 majandusaasta aruanne on avaldatud

Tornator grupi 2019. majandusaasta aruanne on avaldatud. Aastaaruanne koosneb viiest osast: aastaülevaade, strateegia, vastutus, juhtimine ja finantsaruanded.

Aruanne on leitav siit.

Täiendavate küsimuste korral palume pöörduda:
Antti Siirtola, CFO, +358 40 773 0975, antti.siirtola(@)tornator.fi

******************************************************************

Tornator on juhtiv säästvale metsandusele spetsialiseerunud ettevõte Euroopas. Sellele kuuluvad metsad Soomes, Eestis ja Rumeenias. 2019. aastal oli kontserni netokäive umbes 106 miljonit eurot ja bilansiline väärtus umbes 1,8 miljardit eurot. Grupis on umbes 180 töötajat. Kokku pakuvad metsad otseselt tööd nii ettevõtte töötajatele kui ka töövõtjatele ja nende töötajatele väärtuses umbes 1000 inimaastat. Emaettevõtte aktsionärid on Soome investorid, enamasti asutused. Tornatori missioon on „metsast jätkusuutliku heaolu loomine“.