Me ymmärrämme metsän merkityksen suomalaisille

Kotimainen metsänhoidon ammattilainen

rnTornator toimii kestävän metsätalouden ehdoilla. Me ostamme ja hoidamme metsiä sekä vuokraamme käyttöoikeuksia metsiin. Tuotamme puuta suomalaisten tarpeisiin vastuullisesti ja luontoarvot huomioiden.rnMyymme myös rantatontteja ja metsätiloja sekä kehitämme tuulivoimahankkeita.rnrnMe haluamme, että suomalaiset voivat nauttia metsistä tulevaisuudessakin.rnSiksi pidämme niistä huolta ja säilytämme ne elinvoimaisina jälkipolville.

Myy metsäsi suomalaiselle metsänomistajalle

rnMetsän arvoa ei voi mitata pelkässä rahassa. Me huolehdimme metsien elinvoimaisuudesta vastuullisesti. Tornator katsoo kaikessa huomista kauemmas: suunnittelemme asioita pitkällä aikajänteellä.rnrnJotta metsä pysyy terveenä ja säilyttää arvonsa, on sitä hoidettava. Jos sinusta tuntuu, ettet voi panostaa siihen tarpeeksi, on aika myydä metsä osaaviin ja vastuunsa tunteviin käsiin.rnrnTee onnistuneet kaupat kanssamme.

Vuokraamalla metsäsi meille saat säännöllistä tuloa metsästäsi

rnAnsaitse rahaa meidän huolehtiessa metsästäsi. Olemme Suomen ainoa metsien vuokraamistoimintaa harjoittava yritys, joten käänny puoleemme, kun haluat säilyttää metsät omistuksessasi ja saada tasaisia vuokratuottoja. Voit halutessasi myös sopia kanssamme käyttömahdollisuudesta metsiisi.

Unelmien rantatontit

rnTornatorilla on tarjota rantatontteja kautta Suomen, pienien ja suurien vesistöjen äärellä. Meiltä löydät itsellesi juuri sen oikean paikan mökillesi, vapaa-ajan asunnollesi tai huvilallesi.

Vuosikertomus 2020

rnTutustu toimintaamme, tunnuslukuihimme ja tuloksellisuuteemme lukemalla vuosikertomuksemme.