Rantatontteja pienien ja suurien vesistöjen äärellä

Hae rantatonttia

Meillä on tarjolla rantatontteja pienien ja suurien vesistöjen äärellä. Myymme rantatontit suoraan asiakkaille, ilman välikäsiä. Rantatontin ostaja voi halutessaan ostaa vierestä lisämaata vaikkapa pieneksi puuhapalstaksi.

Alla listatuilta sivuilta näet, kuinka juuri sinä voit nauttia tai hyötyä omasta rantatontista, olitpa vailla unelmien kesämökkipaikkaa tai kiinnostunut tonteista sijoituskohteina. Kunkin sivun kautta löydät myös helposti tonttijärjestelmästämme tarkoitukseen sopivat tontit.

Etsitkö unelmiesi mökkimaisemaa?

Tutustu Tornatorin laajaan valikoimaan

 
Saimaan parhaat
 
Koitereen helmet

 


Uusimmat kohteemme
1709-Tornator-380x380_3.jpg

Uutta

 

 


Kampanja

1709-Tornator-380x380_4.jpg

Kampanja

 

Katso myös myytävät kohteemme Savonlinnan seudulta Etelä-Savosta, Ruokolahdelta Etelä-Karjalasta sekä Juuan ja Ilomantsin kohteet Pohjois-Karjalasta.

Kaikille tonteille on tiet tehty valmiiksi. Osalle myyntialueista on sähköt rakennettu valmiiksi tai on tiedossa niiden valmistumisen ajankohta. Tonttivalikoimastamme löytyy lomarakennuspaikkojen lisäksi myös jonkin verran omakotitontteja, myös omarantaisina.

Myynnissä olevia kohteita voit tiedustella suoraan kohteen kuvauksen lopussa ilmoitetulta yhteyshenkilöltä. Voit myös jättää meille yhteydenottopyynnön, mikäli haluat lisätietoa kohteistamme tai et juuri nyt löytänyt mieleistäsi kohdetta ja toivot meidän ottavan yhteyttä, kun sopivaa tarjottavaa löytyy.  

Tornator Oyj on kokenut ja luotettava kauppakumppani, jonka kanssa on helppo asioida. Yhtiö on viidentoista vuoden toiminta-aikanaan myynyt n. 2400 lomarakennuspaikkaa eri puolelta Suomea. Tutustu myös tonttikaupan eri vaiheisiin