Vastuuta sidosryhmistä

Toteutamme yrityksille kuuluvaa yhteiskuntavastuuta monin tavoin. Teemme aktiivista, asiallista ja vuorovaikutteista yhteistyötä sidosryhmiemme kanssa. Viestimme toiminnastamme ja tapahtumistamme avoimesti lähettämällä lehdistötiedotteita ja julkaisemalla näillä sivuilla ajankohtaistiedotteita.

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme heidän tarpeitaan vastaavia tuotteita (esim. leimikoita, rantatontteja) tai palveluja. Kartoitamme asiakkaidemme mielipiteitä vuosittain tehtävillä asiakastyytyväisyyskyselyillä ja kehitämme toimintaamme palautteen mukaan.

Haluamme olla kaikessa toiminnassamme luotettava yhteistyö- ja sopimuskumppani. Sopimukset teemme aina kirjallisena. Työllistämme toimialueellamme esimerkiksi useita sopimusyrittäjiä tarjoamalla heille toimeksiantoja.

Kannatustoiminnan ja sponsoroinnin periaatteemme on, että tuemme lasten ja nuorten metsään liittyvää harrastustoimintaa paikallisesti. Lisäksi tuemme metsäalan opiskelijoita ja metsäkulttuuria. Tornator ei osallistu puhelinkeräyksiin. Yhtiö ei osallistu myöskään poliittisten puolueiden tai uskonnollisten liikkeiden tai ryhmittymien tukemiseen.