Metsätilan myynti luotettavasti ja kuluttomasti!

Helpoin, turvallisin ja kannattavin tapa myydä metsätila on tehdä se suoralla kaupalla suomalaiselle metsätalouden asiantuntijalle. Kun myyt tilasi meille, ei kaupasta koidu sinulle kuluja ja tiedät, että hoidamme metsääsi huolella myös tulevaisuudessa. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Hintatarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään, eikä siitä aiheudu kuluja.

  Tarjoa metsätilaasi meille!

Näin helposti metsätilan myynti hoituu!

  1. Tarjoa metsätilaasi tämän sivun lomakkeella tai soita meille
  2. Saat hintatarjouksen maastotarkastuksen jälkeen
  3. Kun kauppa on sovittu, laadimme kauppakirjan ja muut asiakirjat valmiiksi
  4. Allekirjoitamme kauppakirjat sinulle sopivassa paikassa tai teemme kaupan sähköisesti
  5. Maksamme koko kauppasumman heti kaupantekotilanteessa

Ostamme erilaisia ja erikokoisia metsätiloja

Olemme arvostettu suomalainen metsäyhtiö, joka omistaa maata eri puolilla Suomea. Emme kaihda pienempiäkään tiloja, mikäli ne sijainniltaan tai muilta ominaisuuksiltaan meille soveltuvat.

Ostamme puustoltaan kaikentyyppisiä metsätiloja nyt erityisesti ydinalueiltamme Pohjois-Karjalasta, Etelä-Karjalasta, Pohjois-Savosta ja Etelä-Savosta, Keski-Suomesta, Kymenlaaksosta, Kainuun eteläosista sekä Oulun ja Kemin seuduilta. Ota yhteyttä oman alueesi ostajaamme joko suoraan tai sivun alalaidan lomakkeen kautta.

 

2104_Tornator_Ostoaluekartta_final.jpg

  Lataa ostoaluekartta-pdf

Miksi myydä suoraan Tornatorille?

Tarjoamme aina kilpailukykyisen hinnan

Kaupankäyntimme on vastuullista, läpinäkyvää ja joustavaa. Huomioimme myyjän yksilölliset tarpeet kohteen rajauksen ja kaupankäynnin osalta. Voit olla varma siitä, että maksamme metsätilastasi oikean hinnan. Seuraamme jatkuvasti julkisia, aluekohtaisia markkinahintatilastoja. 

Säästät välityspalkkion ja saat rahat heti tilillesi

Kun myyt metsätilan suoraan meille, sinun ei tarvitse maksaa välityspalkkiota. Jo pienessä metsätilassa säästö voi olla useiden tuhansien eurojen suuruinen. Meillä kaupat tehdään vaivattomasti ja nopeasti ja maksamme koko kauppasumman heti kaupantekotilanteessa tilillesi. Vastaat ainoastaan kaupasta mahdollisesti aiheutuvasta luovutusvoittoverosta.

Metsäsi siirtyy aidosti hyviin käsiin

Meillä metsien hoidosta vastaavat alan parhaat ammattilaiset. Olemme täysin suomalaisen yhtiö, suomalaisten metsien asialla. Maksamme myös verot Suomeen. Hoidamme metsiä taloudellista, ekologista ja sosiaalista vastuullisuutta noudattaen. Kaikki Suomessa omistamamme metsät ovat kaksoissertifioituja (FSC®- ja PEFC-metsäsertifikaatit). Myös kaikki ostettavat metsät ovat kaksoissertifikaatin piirissä ostohetkestä alkaen. 

Lisenssikoodi: FSC-C123368

Miksi juuri nyt kannattaa myydä?

Huomioimme hinnassa puuston tulevan arvonnousun 

Myisitkö nyt vai vasta 10 vuoden päästä, jolloin puusto on arvokkaampi? Vai jäätkö odottamaan tulevia puunmyyntejä? Näistä kysymyksestä sinun ei tarvitse huolehtia. Otamme hintatarjousta tehdessämme huomioon puuston odotusarvolisän, joten voit huoletta myydä metsätilan jo aikaisemmin.

Pääset nauttimaan tuotoista itse tai annat perinnön helpommin

Metsätilan antaminen lahjaksi tai perinnöksi tuo luonnollisesti mukanaan veroseuraamuksia. Jälkipolvilla ei välttämättä ole aikaa tai mahdollisuuksia jatkaa metsänhoitoa. Tilan myynti metsäalan ammattilaiselle ja ostajalle, joka hoitaa metsää pitkällä tähtäimellä, on usein helpoin ja yksinkertaisin ratkaisu. Myyntitulot voit käyttää itse tai säästää jälkipolville.

Tarjoa metsätilaasi meille tällä lomakkeella!

Täytä lomakkeeseen kiinteistötunnus ja kerro hieman lisää kohteesta. Olemme sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä mahdollisimman pian!

Nimi *


Sähköposti


Puhelinnumero *


Kohteen kuvaus


Missä kunnassa metsätila sijaitsee? *


Kiinteistötunnus (tärkeä tieto, joka nopeuttaa kohteen käsittelyä)


* Pakollinen kenttä


Ota yhteyttä ostajiimme

Jarkko Heikkinen
Puh. 044 589 2951
jarkko.heikkinen(a)tornator.fi
 

Aleksi Vanninen
Puh. 050 356 7002
aleksi.vanninen(a)tornator.fi
 
Kari Pulliainen
Puh. 040 727 1500
kari.pulliainen(a)tornator.fi

Ota

Pasi Kiiskinen
Puh. 050 428 0799
pasi.kiiskinen(a)tornator.fi
 
Juha Turunen
Puh. 040 822 8413
juha.turunen(a)tornator.fi
  

Heikki  Leppänen
Puh. 050 406 9352
heikki.leppanen(a)tornator.fi