Ostetaan metsätiloja

Oletko suunnitellut metsäkiinteistösi myyntiä? Tornator Oyj tarjoaa turvallisen ja kuluttoman vaihtoehdon metsäkiinteistökauppaan.

Ostamme metsätiloja ydinalueiltamme: Pohjois- ja Etelä-Savosta, Pohjois- ja Etelä-Karjalasta, Keski-Suomesta, Kymenlaaksosta, Kainuun eteläosista sekä Oulun ja Kemin seuduilta.

Tarjoa metsätilaasi alla olevalla yhteydenottolomakkeella tai ota suoraan yhteyttä ostajiimme!

kuusirivi.jpg

Tee kaupat suoraan Tornatorin kanssa, niin säästyt kuluilta. Tornator laatii kauppakirjat kustannuksellaan ja maksaa kaupanvahvistajan palkkion. Myyjä vastaa vain kaupasta mahdollisesti aiheutuvista luovutusvoittoveroista. Tornator Oyj on metsäkiinteistökaupan ammattilainen yli kymmenen vuoden kokemuksella. Kauttamme kiinteistökauppa sujuu vaivattomasti ja luotettavasti.

Vastuullista metsätaloutta 

Tornator Oyj on suomalaisomisteinen ja vakavarainen yritys, joka maksaa myös veronsa Suomeen. Myymällä metsäkiinteistösi Tornatorille voit olla varma, että metsäsi on myös jatkossa hyvissä käsissä. Metsässä tullaan harjoittamaan taloudellisesti, ekologisesti ja sosiaalisesti kestävää metsätaloutta. Kaikki Tornatorin Suomessa omistamat metsät ovat kaksoissertifioituja (FSC®- ja PEFC-metsäsertifikaatit.) Myös ostettavat metsät tulevat olemaan kaksoissertifikaatin piirissä, ostohetkestä alkaen.

Lisenssikoodi: FSC-C123368

Yhteydenottolomake

Nimi *


Sähköposti


Puhelinnumero *


Kohteen kuvaus


Myytävä kohteeni sijaitsee


* Pakollinen kenttä


Ota yhteyttä ostajiimme

Etelä-Karjala, Etelä-Savo, Keski-Suomi ja Kymenlaakso:

Jarkko Heikkinen
Puh. 010 563 0187
jarkko.heikkinen@tornator.fi

Ota

Pohjois-Savo, Pohjois-Karjala, Kainuu sekä Oulu&Kemi: 

Heikki  Leppänen
Puh. 010 563 0115
heikki.leppanen@tornator.fi