Rantatontit myytävänä

Meillä on tarjolla rantatontteja ympäri Suomea, pienien ja suurien vesistöjen äärellä. Myymme rantatontit suoraan asiakkaille, ilman välikäsiä. Rantatontin ostaja voi halutessaan ostaa vierestä lisämaata vaikkapa pieneksi puuhapalstaksi.

Järvivesien lämpötilat nousevat - rantatonttien hinnat laskevat!

Kesäkuun alussa alkavassa kampanjassamme voit taktikoimalla ja ripauksella tuuria onnistua nappaamaan tontin sopuhintaan. Valitsemme 10 tonttia ja alennamme niiden hintoja kerran viikossa koko kesän ajan, vaikka Jaakko heittääkin kylmän kiven jo heinäkuun 25.päivä.

Hintoja päivitetään kerran viikossa ajankohtana, jota ei etukäteen kerrota. Kampanja kestää 12 viikkoa ajalla 1.6. - 27.8.2017. Tonteista ei oteta varauksia.  Ensimmäinen sitovan ostopäätöksen sähköpostilla tai puhelimella ilmoittanut ostaja saa tontin sen hetkisellä hinnalla.

Tutustu kymmeneen kampanjatonttiin rantatonttijärjestelmässämme!

Tornator kesäkampanja

 

Etsitkö unelmiesi mökkimaisemaa? Tutustu Tornatorin laajaan valikoimaan

Alla listatuilta sivuilta näet, kuinka juuri sinä voit nauttia tai hyötyä omasta rantatontista, olitpa vailla unelmien kesämökkipaikkaa tai kiinnostunut tonteista sijoituskohteina. Kunkin sivun kautta löydät myös helposti tonttijärjestelmästämme tarkoitukseen sopivat tontit.


Kaikille tonteille on tiet tehty valmiiksi. Osalle myyntialueista on sähköt rakennettu valmiiksi tai on tiedossa niiden valmistumisen ajankohta. Tonttivalikoimastamme löytyy lomarakennuspaikkojen lisäksi myös jonkin verran omakotitontteja, myös omarantaisina.

Myynnissä olevia kohteita voit tiedustella suoraan kohteen kuvauksen lopussa ilmoitetulta yhteyshenkilöltä. Voit myös jättää meille yhteydenottopyynnön , mikäli haluat lisätietoa kohteistamme tai et juuri nyt löytänyt mieleistäsi kohdetta ja toivot meidän ottavan yhteyttä, kun sopivaa tarjottavaa löytyy.  

Tornator Oyj on kokenut ja luotettava kauppakumppani, jonka kanssa on helppo asioida. Yhtiö on viidentoista vuoden toiminta-aikanaan myynyt n. 2400 lomarakennuspaikkaa eri puolelta Suomea. Tutustu myös tonttikaupan eri vaiheisiin. 
Hae rantatonttia

Hyväksyn käyttöehdot siirtyessäni palveluun.


Ota yhteyttä

Kerromme mielellämme lisää kohteistamme