Jatkuvasti uusia kohteita myyntiin

Katso uudet rantatontit

Tuomme myyntiin jatkuvasti uusia rantatontteja niin pienten kuin suurtenkin vesistöjen ääreltä. Kaikki rantatontit löydät tonttijärjestelmästämme, josta voit hakea kohdetta helposti kartalta ja tiedustella lisää suoraan kohteen kuvauksen lopussa ilmoitetulta yhteyshenkilöltä. Tarkkojen tietojen ansiosta voit vierailla unelmiesi maisemissa halutessasi omatoimisesti.

Tilaa uutiskirjeemme helposti tällä sivulla, niin saat uusista myyntiin tulevista tonteista tietoa ensimmäisten joukossa suoraan sähköpostiisi. Uudet kohteet löydät myös Facebookista. Seuraamalla meitä pysyt ajan tasalla uusimmista tapahtumistamme. Ota meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää kohteistamme!

Pyhäjärvi, Kitee

Tutustu nyt neljään upeaan hiekkarantatonttiin, jotka sijaitsevat Pyhäjärven rannalla Kiteellä. Tonteilla on erinomaiset hiekkapohjaiset rannat ja kaunis puusto. Unelmien kesämökin rakentaminen hiekkakankaiseen maastoon on vaivatonta.  

Katso Pyhäjärven rantatontit

Vartusjärvi, Savitaipale

Tutustu kolmeen uuteen rantatonttiin kirkasvetisen Vartusjärven rannalla. Tonteilla on ihanteellinen sijainti, vain 60 kilometriä Lappeenrannasta tai Mikkelistä, erinomaisten marjastus- ja sienimaastojen keskellä. Alueelle on juuri rakennettu tie valmiiksi.

Katso Vartusjärven rantatontit