Säännöllistä tuloa metsästäsi

Tiesitkö, että voit myös vuokrata metsäsi meille? Tornator tarjoaa ensimmäisenä Suomessa vastuullisen kokonaispalvelun metsäomaisuutesi hoitoon metsänvuokrauspalveluna. Vuokrasopimuksen ansiosta voit alkaa saamaan heti säännöllisiä kuukausittaisia vuokratuloja metsäomaisuudestasi. Näin voit suunnitella omaa talouttasi pitkäaikaisen ja varman tuoton pohjalta.

Metsän vuokraaminen on hyvä vaihtoehto metsänomistajille, jotka haluavat säilyttää metsän omistusoikeuden itsellään ja varmistaa vakaan tuoton omaisuudestaan.

  Tarjoa metsätilaasi meille!

Helppo ja luotettava vaihtoehto

Tekemällä pitkäaikaisen vuokrasopimuksen Tornatorin kanssa metsäasiat tulevat hoidettua yhdellä sopimuksella kerralla kuntoon pitkälle tulevaisuuteen. Voit luottaa siihen, että Tornatorin kokeneet metsäammattilaiset hoitavat metsäomaisuuttasi sovitun mukaisesti.

Suomen suurimpana yksityisenä metsänomistajana meillä on vankkaa osaamista ja tietotaitoa metsien kestävästä ja pitkäjänteisestä käytöstä. Hoidamme myös vuokrattavia metsiä PEFC™- ja FSC®-metsäsertifiointikriteerien mukaisesti. Tornator varmistaa metsätuottosi sekä pitkäaikaisilla puukauppasopimuksilla että puunostajia kilpailuttamalla. Vuokraamalla metsäsi meille pääset hyötymään suurmetsänomistajan ammattitaidosta. Metsäsi saadaan tuottamaan entistäkin paremmin ympäristönäkökohdat huomioon ottaen - vastuullisesti ja kestävästi.

Yksilöllistä palvelua

Maksettavan vuokran määrä riippuu metsäsi sijainnista, rakenteesta ja hakkuumahdollisuuksista sekä omista tavoitteistasi. Sopimusehdoista neuvotellaan tapauskohtaisesti. Vuokrasopimuksella sovitaan metsien hoidon ja käytön periaatteista ja mm. siitä, minkä arvoinen puusto ennustetaan olevan vuokra-ajan päättyessä. Saat myös säännöllisesti tietoa metsäomaisuutesi kehittymisestä ja suunniteltujen toimenpiteiden toteutuksista. Näin pystymme yhdessä varmistamaan tavoitteiden toteutumisen.

Metsän vuokraaminen on hyvä ratkaisu metsänomistajille, jotka arvostavat yksilöllistä ja pääoman turvaavaa metsäomaisuuden hoidon kokonaispalvelua. 

Tutustu metsänvuokrauspalveluumme

 

"Metsän vuokraaminen on hyvä vaihtoehto metsänomistajalle, joka haluaa varmistaa tasaisen tuoton". Lue artikkeli Tornatorin metsänvuokrauspalvelusta Maaseudun Tulevaisuuden verkkojulkaisusta >> (julkaistu 12.02.2020).

Lisää aiheesta "Vuokraamalla tasaista tuottoa metsästä", TerveMetsä Stora Enso Metsän lehti metsänomistajille 4/2019, sivut 10-12 >>

Tutustu myös metsien vuokrauksesta kertovaan esitteeseemme!

Lisenssikoodi: FSC-C123368

Metsien vuokrauksen asiantuntijamme

2104_Tornator_Ostoaluekartta_final.jpg

  Lataa vuokrausaluekartta-pdf


Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Palveluksessanne metsien oston ja vuokrauksen asiantuntijat:

Aleksi Vanninen
Puh. 050 356 7002
aleksi.vanninen(a)tornator.fi

Jarkko Heikkinen
Puh. 044 589 2951
jarkko.heikkinen(a)tornator.fi  
 
Kari Pulliainen
Puh. 040 727 1500
kari.pulliainen(a)tornator.fi

Pasi Kiiskinen
Puh. 050 428 0799
pasi.kiiskinen(a)tornator.fi
 
Juha Turunen
Puh. 040 822 8413
juha.turunen(a)tornator.fi
  
Heikki Leppänen
Puh. 050 406 9352
heikki.leppanen(a)tornator.fi