Tiedotteet

Harjoittelijahaku kesäkaudelle 2018

Liity osaavaan joukkoomme!

Tornator on johtava kestävään metsätalouteen erikoistunut yhtiö Euroopassa. Se omistaa metsiä Suomen lisäksi Virossa ja Romaniassa. Kiinnostaako sinua, miten laajasta metsäomaisuudesta pidetään monipuolisesti huolta ja miten sen avulla luodaan kestävää hyvinvointia? Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää kykysi, syventää osaamistasi ja tutustua metsäalan tehtäviin asiantuntijoiden ohjauksessa.

 

Haemme Suomen toimipisteisiimme metsäalan harjoittelijoita kesäkaudelle 2018.

Tarjoamme 5 – 7 opiskelijalle harjoittelupaikan seuraavilta paikkakunnilta: Imatra, Joensuu, Lieksa, Varkaus, Iisalmi ja Oulu.

Hakijalta edellytämme soveltuvia alan opintoja ja mahdollisuutta oman auton käyttöön. Eduksi luetaan aiempi kokemus metsävara- tai paikkatietojärjestelmistä. Toivomme, että olet reipas, oma-aloitteinen ja innokas tarttumaan rohkeasti eri tehtäviin. Harjoittelujakson kesto on 3 - 4 kk ja se on sovitettavissa opiskelujen aikatauluihin. Lisätietoja metsätalouden tehtävistä antaa resurssipäällikkö Kauko Kärkkäinen (puh. 0400 177 308), joka on parhaiten tavoitettavissa hakuaikana maanantaisin klo 14.00 - 16.00.

Kerro meille osaamisestasi ja kiinnostuksen kohteistasi! Lue lisää Tornatorista näiltä sivuilta ja hae tehtävään täyttämällä hakukaavake viimeistään ke 31.1.2018. 

 

 

 
 
 

 

Takaisin