Tiedotteet

Harjoittelijahaku kesäkaudelle 2019 on nyt käynnissä!

Liity osaavaan joukkoomme!

Tornator on johtava kestävään metsätalouteen erikoistunut yhtiö Euroopassa. Se omistaa metsiä Suomen lisäksi Virossa ja Romaniassa. Kiinnostaako sinua, miten laajasta metsäomaisuudesta pidetään monipuolisesti huolta ja miten sen avulla luodaan kestävää hyvinvointia? Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää kykysi, syventää osaamistasi ja tutustua metsäalan tehtäviin asiantuntijoiden ohjauksessa.

 
Haemme Suomen toimipisteisiimme metsäalan harjoittelijoita kesäkaudelle 2019.

Tarjoamme 6-8 opiskelijalle harjoittelupaikan seuraavilta paikkakunnilta: Imatra, Savonlinna, Joensuu, Lieksa, Varkaus, Iisalmi ja Oulu.

Hakijalta edellytämme soveltuvia alan opintoja ja mahdollisuutta oman auton käyttöön. Eduksi luetaan aiempi kokemus metsävara- tai paikkatietojärjestelmistä. Toivomme, että olet reipas, oma-aloitteinen ja innokas tarttumaan rohkeasti eri tehtäviin. Harjoittelujakson kesto on 3 - 4 kk ja se on sovitettavissa opiskelujen aikatauluihin. Lisätietoja metsätalouden tehtävistä antaa metsänhoitopäällikkö Jussi Komulainen (puh. 040 500 7048).

Kerro meille osaamisestasi ja kiinnostuksen kohteistasi! Lue lisää Tornatorista näiltä sivuilta ja hae tehtävään täyttämällä tämä hakukaavake viimeistään pe 1.2.2019.

Takaisin