Tiedotteet

Hae metsäalan harjoitteluun kesäkaudelle 2021!

Tornator on johtava kestävään metsätalouteen erikoistunut yhtiö Euroopassa. Se omistaa metsiä Suomen lisäksi Virossa ja Romaniassa. Kiinnostaako sinua, miten laajasta metsäomaisuudesta pidetään monipuolisesti huolta ja miten sen avulla luodaan kestävää hyvinvointia? Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää kykysi, syventää osaamistasi ja tutustua metsäalan tehtäviin asiantuntijoiden ohjauksessa.

Haemme Suomen toimipisteisiimme harjoittelijoita kesäkaudelle 2021

Hakijalta edellytämme soveltuvia alan opintoja ja mahdollisuutta oman auton käyttöön. Eduksi luetaan aiempi kokemus metsävara- tai paikkatietojärjestelmistä. Toivomme, että olet reipas, oma-aloitteinen ja innokas tarttumaan rohkeasti eri tehtäviin.

Harjoittelujakson kesto on 3 ― 4 kk ja se on sovitettavissa opiskelujen aikatauluihin. Lisätietoja metsätalouden harjoittelusta antaa metsänhoitopäällikkö Jussi Komulainen (puh. 040 500 7048).

Hae harjoitteluun täyttämällä hakulomake mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.1.2021. Haastattelut käynnistyvät jo hakuajan aikana ja harjoittelupaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Takaisin