Tornator Oyj nousi Suomen 500 suurimman yrityksen joukkoon

Talouselämä-lehti on jälleen listannut Suomen suurimmat yritykset. Tornator-konserni nousi vuonna 2015 saavutetun liikevaihdon perusteella ensimmäistä kertaa tälle halutulle listalle sijalle 423.

”Vuosi 2015 oli meille menestyksellinen ja nousu tälle listalle on yksi merkkipaalu, joka on ollut ajatuksissamme”, kommentoi Tornatorin toimitusjohtaja Sixten Sunabacka. Tornatorin liikevaihto vuonna 2015 oli 113,6 milj. euroa, jossa kasvua edellisestä vuodesta oli 25 %.

”Tornatorin tulevaisuus näyttää myös lupaavalta: metsäsektorin suurinvestoinnit Suomessa ja biotalouden kansainvälinen kasvu vaikuttavat positiivisesti metsätalouden edellytyksiin. Henkilöstöllämme on vahvaa tahtoa nostaa Tornator entistä parempiin saavutuksiin”, Sunabacka kehuu.