Tornatorilta rantatontin ostanut asiakas voi hankkia oman tonttinsa ympäristöstä lisämaata. Lisämaa räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti, toki huomioimalla muu ympäristö sekä lisämaan myymisen mahdollisuudet. Lisämaan ostolla voit kasvattaa oman tonttikokonaisuuden arvoa.

Asiakkaamme ovat ostaneet lisämaita useisiin eri käyttötarkoituksiin. Useimmiten on haluttu laajentaa tonttia, jotta pihapiirin lähimaisemaan vaikuttavista metsänhoitoratkaisuista voidaan päättää itse. Tällöin taustalla on voinut olla halu säästää lähimaiseman metsä suunnitelluilta hakkuilta tai ajatus harventaa lisämaan puolella kasvavaa puustoa, jotta pihapiiriä saadaan valoisammaksi. Lisämaakauppaa on tehty myös sopivan autotallin- ja kaivonpaikan saamiseksi. Lukuisia ovat myös ne lisämaakaupat, jotka on tehty puuhapalstan hankintamielessä. Polttopuusavotta tuntuu olevan mökkiläisten lempipuuhaa!

Lisämaan ostohinta on rantatonttimaata edullisempaa. Lisämaan voi hankkia tontin oston yhteydessä tai myöhemmässä vaiheessa vuosienkin jälkeen, sillä yleensä aina Tornator omistaa tontin yhteyteen rajoittuvat maa-alueet. Onko sinulla tarpeita lisämaan hankkimiseksi? Jos olet kiinnostunut lisämaan ostosta, niin ota yhteyttä meihin yhteydenottolomakkeella tai suoraan sinua palvelevaan alueesi maankäyttöasiantuntijaan!

Lisämaata sinun tarpeesi mukaan

  • Kasvata rantatonttisi kokoa ja arvoa
  • Hanki polttopuut omalta tontiltasi
  • Hoida tontin lähimaisemaa omien tavoitteiden mukaisesti