Metsäsertifikaatti Romanian yhtiön metsille

SC Tornator SRL sai metsilleen Romaniassa FSC®-sertifikaatin (Lisenssikoodi FSC-C132426)

Metsänhoidon sertifikaatti kattaa kaikki yhtiön Romanian metsät, joiden kokonaispinta-ala on noin 12 000 hehtaaria.

”Romanian 6,5 miljoonasta metsähehtaarista yli 2,5 miljoonaa hehtaaria on FSC-sertifioitu. Yhtiön kilpailukyvyn kannalta FSC-sertifiointi on merkittävä asia”, sanoo yritysvastuupäällikkö Melinda Sandi.

”FSC-sertifiointi on konsernin strategian mukaista, ja yksi vaihe liiketoiminnan kehittämisessä Romaniassa”, kertoo Tornatorin Romanian maajohtaja Zoltán A. Kosy.

Tornator SRL aloitti sertifiointiin valmistautumisen vuoden 2016 alussa. Sertifioinnin auditointiyritys Soil Association myönsi FSC-sertifikaatin yhtiölle 13. tammikuuta 2017. SC Tornator SRL alkaa välittömästi tarjoamaan FSC-sertifioitua puuta asiakkailleen.

Lisätietoja:
Zoltán A. Kosy, maajohtaja, Romania, Tornator Oyj, puh. +40 728 060 290
Melinda Sandi, yritysvastuupäällikkö, Tornator SRL, puh. +40 745 021 941

www.tornator.ro

SC Tornator SRL on yksityinen metsänomistaja Romaniassa ja se tarjoaa myös metsänhoitopalveluja muille metsänomistajille.
Tornator on johtava kestävään metsätalouteen erikoistunut yhtiö Euroopassa. Se omistaa metsiä Suomen lisäksi Virossa ja Romaniassa. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2015 noin 113 miljoona euroa ja taseen koko noin 1,2 miljardia euroa. Konsernissa on töissä lähes 200 henkilöä, joiden lisäksi yhtiö työllistää urakoitsijoita ja sopimusyrittäjiä noin 900 henkilötyövuoden verran. Tornator on 50 suurimman yritysveronmaksajan joukossa Suomessa. Yhtiön omistajat ovat suomalaisia, pääosin institutionaalisia sijoittajia. Tornatorin missio on luoda kestävää hyvinvointia metsästä.

Lisenssikoodi FSC-C132426