Tornatorille PEFC-sertifikaatti puun alkuperäketjun todentamiseen

DNV GL Business Assurance Suomi on myöntänyt Tornator Oyj:lle puun alkuperäketjun todentamiseen liittyvän PEFC-sertifikaatin. Sertifikaatti kattaa aines- ja energiapuun hankinnan ja myynnin. Se osoittaa puolueettomasti, että puu ja puuperäiset tuotteet tulevat kestävästi hoidetuista metsistä ja että Tornator kunnioittaa metsien, ympäristön ja ihmisten hyvinvointiin liittyvää lainsäädäntöä.

Sertifikaatti täyttää kansainvälisten PEFC-standardien (PEFC ST 2002:2013 ja PEFC ST 2001:2008) mukaiset vaatimukset. Yhtiön metsiä on hoidettu jo lähes parin vuosikymmenen ajan PEFC-järjestelmän vaatimusten mukaisesti ja yhtiöllä on Suomen metsäsertifiointi ry:n myöntämä PEFC-merkin käyttölisenssi nro PEFC/02-21-18/2.

Tornatorin johto on sitoutunut kestävään metsätalouteen, puun alkuperäketjun seurannan käyttöönottoon ja sen ylläpitämiseen standardin vaatimusten mukaisesti.