Koululaiset metsäretkelle juhlistamaan Suomen luontoa

Tornator vie syksyn aikana viidellä eri paikkakunnalla yhteensä liki 300 koululaista opettajineen metsäretkelle. Retkien tarkoituksena on tutustuttaa lapset ja nuoret metsäalaan, opetella uusia asioita luonnosta sekä samalla juhlistaa Suomen luontoa (Suomen luonnon päivä 26.8.).

Koululaisten metsäretket järjestetään Loviisassa, Imatralla, Joensuussa, Valtimolla ja Muhoksella. Päivän ohjelma koostuu työmaavierailuista, luontopolusta, tehtävärasteista ja tietenkin eväshetkestä nuotion ympärillä.

”Tavoitteenamme on järjestää mieleenpainuva ja vähän erilainen koulupäivä koululaisille sekä innostaa heitä käymään metsässä myös vapaa-ajalla. Kenties heistä kasvaa tulevaisuuden metsäammattilaisia tai metsänomistajia. Koululaisretkien järjestäminen on myös yksi tapa, jolla Tornator on mukana juhlimassa 100-vuotiasta Suomea”, kertoo yhtiön yritysvastuupäällikkö Tuija Luukkanen.

Lisätietoja:
Yritysvastuupäällikkö Tuija Luukkanen, puh. 040 502 9062 tai etunimi.sukunimi@tornator.fi