Tornator tarjoaa lisätöitä metsäsektorin yrittäjille

Suomen historiassa on ollut ennenkin vaikeita aikoja. Niistä on selvitty, koska on otettu käyttöön niin sanottu ”tekemisen meininki”. Ei ole tarvittu juhlapuheita yhteiskuntavastuusta. Jokainen on ymmärtänyt, että yhdessä tämä maa laitetaan kuntoon. Tällä kertaa laitamme Suomen kuntoon viheliäisen viruksen jäljiltä. Pienin askelin, mutta päättäväisesti. Kaikki yhdessä, eteenpäin katsoen.
Tornator tarjoaa lisätöitä metsäsektorin yrittäjille 

PÄIVITYS 16.6.2020: KAMPANJA ON PÄÄTTYNYT 
Lämmin kiitos kaikille mukaan ilmoittautuneille!

Suomen suurimpana yksityisenä metsänomistajana Tornator Oyj haluaa osoittaa vastuullisuutta esimerkin voimalla. Yhtiö ei aio lomauttaa tai irtisanoa ketään koronaviruksen takia, koska sen sitoutunut henkilöstö tarvitsee toimeentulonsa ja yhtiön metsät tarvitsevat hyvää hoitoa, nyt ja aina. Yhtiö ei myöskään katkaise töiden tilauksia sopimusurakoitsijoiltaan, sillä heilläkään ei ole helppoa tällaisena aikana.
 
Tornator on sen sijaan päättänyt teettää yhtiön metsissä tänä vuonna aiemmin suunniteltua enemmän metsätalouden töitä. Tällä tavoin se pyrkii tarjoamaan lisää toimeentuloa haastavassa taloustilanteessa ja tukemaan näin haja-asutusalueiden työllisyyttä.
 
Tämä on Tornatorin käsitys vastuullisuudesta. 
 
 
Lisätietoja: 
Henrik Nieminen, toimitusjohtaja, puh. 040 869 7613 

 
 
***************************** 
Tornator on johtava kestävään metsätalouteen erikoistunut yhtiö Euroopassa. Se omistaa metsiä Suomen lisäksi Virossa ja Romaniassa. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2019 noin 106 miljoona euroa ja taseen koko noin 1,8 miljardia euroa. Konserni työllistää suoraan noin 180 henkilöä. Kaikkiaan yhtiön metsät työllistävät suoraan omaa henkilökuntaa sekä yrittäjiä ja heidän työntekijöitään noin 1 000 henkilötyövuoden verran. Emoyhtiön omistajat ovat suomalaisia, pääosin institutionaalisia sijoittajia. Tornatorin missio on luoda kestävää hyvinvointia metsästä. www.tornator.fi​​​​​​​