Harjoittelijahaku käynnissä nyt!

Kiinnostaako sinua, miten laajasta metsäomaisuudesta pidetään monipuolisesti huolta ja miten sen avulla luodaan kestävää hyvinvointia? Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää kykysi, syventää osaamistasi ja tutustua metsäalan tehtäviin asiantuntijoiden ohjauksessa.

Hae meille metsäalan harjoitteluun!

Hakijalta edellytämme soveltuvia alan opintoja ja mahdollisuutta oman auton käyttöön. Eduksi luetaan aiempi kokemus metsävara- tai paikkatietojärjestelmistä. Toivomme, että olet reipas, oma-aloitteinen ja innokas tarttumaan rohkeasti eri tehtäviin.

Harjoittelujakson kesto on 3―4 kk ja se on sovitettavissa opiskelujen aikatauluihin. Lisätietoja metsätalouden tehtävistä antaa metsänhoitopäällikkö Ville Nousiainen (puh. 050 576 4507), joka on parhaiten tavoitettavissa hakuaikana maanantaisin klo 14―16.

Kerro meille osaamisestasi ja kiinnostuksen kohteistasi! Tutustu Tornatoriin näillä sivuilla ja hae harjoitteluun täyttämällä hakulomake su 23.1.2022 mennessä.