Tornator voitti kestävyysraportointikilpailun biodiversiteettisarjan

Tornator on voittanut biodiversiteetti-kategorian Suomen tilintarkastajat ry:n vuodesta 1996 järjestämässä kestävyysraportointikilpailussa. Palkinto jaettiin 16.11.2022 Aalto-yliopistolla. Kilpailuun osallistui yhteensä 46 yritystä. Yhdeksän eri organisaation edustajista koostuva tuomaristo kiitteli perusteluissaan, että Tornator raportoi biodiversiteettiin liittyvät pitkän aikavälin suunnitelmat ja tavoitteet sekä korostaa koko arvoketjun läpinäkyvyyttä. Tornator myös kytkee luonnon monimuotoisuustavoitteet johdon pitkän aikavälin tulospalkkioihin. Palkinnon Tornatorin puolesta vastaanottanut ympäristöpäällikkö Heikki Myöhänen kertoo olevansa erittäin ilahtunut huomionosoituksesta ja kiittelee kaikkia yhtiön monimuotoisuustyön sekä kestävyysraportoinnin parissa työskennelleitä. – Palkinto tuli erittäin ajankohtaisesta monimuotoisuusaiheesta ja kilpailu käytiin korkeatasoisessa seurassa. Tämä osoittaa, kuinka tärkeää on valita oman näköiset ja konkreettiset monimuotoisuustavoitteet, jolloin myös niiden raportointi on sujuvaa. Tornatorin vuonna 2021 lanseeraama kymmenvuotinen monimuotoisuusohjelma tarkoittaa käytännön tekoja, kuten suojelua ja elinympäristöjen ennallistamista metsäluonnon monimuotoisuuden turvaamiseksi. Lisätiedot: Yritysvastuupäällikkö Tuija Luukkanen, puh. 040 502 9062.