Koitereen upeat rantatontit

Katso Koitereen tontit

Karjalan Helmeksi kutsutulla ja Suomen seitsemän ihmeen joukkoon valitulla Koitereella Ilomantsissa on tarjolla monipuolinen valikoima upeita rantatontteja eri hintaluokissa. Erämaajärven hohtavat hiekkarannat, sadat saaret, kauniit harjumaisemat, rikas kalalajisto ja pohjoispuolella sijaitseva Patvinsuon kansallispuisto tekevät Koitereesta ainutlaatuisen ympäristön vapaa-ajan viettoon. Tonteista löytyy sopiva niin unelmien kesämökkipaikkaa etsivälle kuin sijoitustarkoituksessa tonttia hankkivalle. Kaikissa tonteissa on vahvistettu rakennusoikeus ja valmis tie perille.

Tutustu Koitereen rantatonttien tarkempiin tietoihin ja vieraile unelmiesi maisemissa halutessasi omatoimisesti. Voit pyytää lisätietoja sinua kiinnostavasta tontista suoraan kohdekortissa ilmoitetulta yhteyshenkilöltä.

Ota meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää kohteistamme!

Parhaat tonttipoiminnot

Olemme nostaneet tähän upeimpia myynnissä olevia kohteitamme Koitereelta. Löydä oma unelmiesi ranta. Tutustu tonttien tarkempiin tietoihin Tornamarketissa!

Juuansaari

Koitereen suurimman saaren, Juuansaaren tontit tarjoavat ainutlaatuisen ympäristön rantamökille tai vaikka ympärivuotiseksi asuinpaikaksi. Saareen ja tonteille on hyvä tieyhteys. Kun kaipaa isomman kaupungin palveluja ja kulttuurielämyksiä, Joensuu on vain noin tunnin ajomatkan päässä.

Aloita rakentaminen vaikka heti!

  • Isoja tontteja lyömättömällä hinta-laatusuhteella
  • Tukkipuumännikköä ja harvennettua sekametsää
  • Kauniit kovapohjaiset hiekkarannat
  • Helposti rakennettava kangasmaasto
  • Tonteille ulottuva tie ja sähköverkko

Katso Juuansaaren tonttien tarkemmat tiedot >>