Tee luotettavat ja kuluttomat metsäkaupat kanssamme

Helpoin, turvallisin ja kannattavin tapa myydä metsätila on tehdä se suoralla kaupalla suomalaisen metsätalouden asiantuntijan kanssa. Kun myyt metsäsi Tornatorille, ei sinulle koidu kuluja ja tiedät, että hoidamme metsiä hyvin jatkossakin.

Suomalaisena metsäalan yrityksenä Tornator ymmärtää metsän merkityksen suomalaisille ja pidämme siitä huolta niin, että se säilyy elinvoimaisena jatkossakin.

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous. Hintatarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään, eikä siitä aiheudu kuluja.

Sinun kannattaa myydä metsäsi Tornatorille

Näin helppoa metsän myyminen on

  1. Tarjoa metsätilaasi tämän sivun alalaidan lomakkeella tai soita meille.
  2. Saat hintatarjouksen tekemämme maastotarkastuksen jälkeen.
  3. Kun kauppa on sovittu, laadimme kauppakirjan ja teemme muut asiakirjat valmiiksi.
  4. Allekirjoitamme kauppakirjat sinulle sopivassa paikassa tai teemme kaupan sähköisesti.
  5. Maksamme koko kauppasumman heti kaupantekotilanteessa.

Tarjoamme metsästäsi aina kilpailukykyisen hinnan

Kaupankäyntimme on vastuullista, läpinäkyvää ja joustavaa. Huomioimme myyjän yksilölliset tarpeet kohteen rajauksen ja kaupankäynnin osalta. Voit myös olla varma siitä, että maksamme metsätilastasi oikean hinnan, sillä tarjouksemme perustuu maastossa tehtyyn arviointiin.

Myymällä metsäsi säästät välityspalkkion ja saat rahat heti tilillesi

Kun myyt metsätilan suoraan meille, sinun ei tarvitse maksaa välityspalkkiota. Jo pienessä metsätilassa säästö voi olla useiden tuhansien eurojen suuruinen. Meillä kaupat tehdään vaivattomasti ja nopeasti, minkä lisäksi maksamme koko kauppasumman heti kaupantekotilanteessa tilillesi. Vastaat ainoastaan kaupasta mahdollisesti aiheutuvasta luovutusvoittoverosta.

Metsäsi siirtyy aidosti hyviin käsiin

Meillä metsien hoidosta vastaavat alan parhaat ammattilaiset. Olemme täysin suomalainen yhtiö ja suomalaisten metsien asialla. Maksamme myös veromme Suomeen. Hoidamme metsiä taloudellista, ekologista ja sosiaalista vastuullisuutta noudattaen. Suomessa omistamamme metsät ovat kaksoissertifioituja (FSC®- ja PEFC-metsäsertifikaatit) ja kaikki ostamamme metsät tulevat kaksoissertifikaatin piiriin ostohetkestä lähtien.

Lisenssikoodi: FSC-C123368

Nyt on oikea hetki myydä metsätilasi

Olemme kiinnostuneita monenlaisista metsätiloista

Meidät tunnetaan arvostettuna suomalaisena metsäyhtiönä, joka omistaa maata kautta Suomen, painottuen etenkin itäiseen ja pohjoiseen Suomeen. Ostamme puustoltaan kaikentyyppisiä metsätiloja nyt erityisesti ydinalueiltamme Pohjois-Karjalasta, Etelä-Karjalasta, Pohjois-Savosta ja Etelä-Savosta, Keski-Suomesta, Kymenlaaksosta, Kainuun eteläosista sekä Oulun ja Kemin seuduilta.

Ota siis yhteyttä oman alueesi ostajaamme joko suoraan puhelimitse tai sähköpostilla. Voit myös täyttää sähköisen lomakkeemme ja lähettää sen meille.

Huomioimme hinnassa puuston tulevan arvonnousun

Metsänomistajana sinua voi mietityttää moni asia. Myisitkö nyt vai vasta 10 vuoden päästä, jolloin puusto on arvokkaampi? Vai jäätkö odottamaan tulevia puunmyyntejä?

Sinun ei tarvitse huolehtia näistä kysymyksistä, kun käännyt puoleemme. Otamme hintatarjousta tehdessämme huomioon puuston odotusarvolisän, joten voit myydä huoletta metsätilasi jo nyt.

Nauti tuotoista itse tai helpota perinnön antamista

Metsätilan antaminen lahjaksi tai perinnöksi tuo luonnollisesti mukanaan veroseuraamuksia. Jälkipolvilla ei välttämättä ole aikaa tai mahdollisuuksia jatkaa metsänhoitoa, mikä voi aiheuttaa haasteita ja paljonkin pohdiskeltavaa.

Tilan myynti metsäalan ammattilaiselle, joka hoitaa metsää pitkällä tähtäimellä ja sen elinvoimaisuudesta ja hyvinvoinnista huolehtien, on usein helpoin ja yksinkertaisin ratkaisu. Myyntitulot voit sitten käyttää itse tai säästää ne jälkipolville.

Ota yhteyttä ostajiimme:

KITEE, SAVONLINNA, ENONKOSKI

Jarkko Heikkinen
Puh. 044 589 2951
jarkko.heikkinen@tornator.fi

ETELÄ-SAVO

Tuukka Turkka
Puh. 050 470 4044
tuukka.turkka@tornator.fi

POHJOIS-SAVO JA KESKI-SUOMI (POHJOINEN)

Kari Pulliainen
Puh. 040 727 1500
kari.pulliainen@tornator.fi

ETELÄ-KARJALA, KYMENLAAKSO, KESKI-SUOMI (ETELÄ)

Aleksi Vanninen
Puh. 050 356 7002
aleksi.vanninen@tornator.fi

POHJOIS-KARJALA

Joona Turunen
(Kuhmo, Nurmes, Rautavaara, Juuka, Lieksa)
Puh. 050 478 6477
pasi.kiiskinen@tornator.fi

Juha Turunen
Puh. 040 822 8413
juha.turunen@tornator.fi

KAINUU

Jarkko Haapalainen
puh. 050 472 7728
jarkko.haapalainen@tornator.fi

OULU JA KEMI

Heikki Leppänen
Puh. 050 406 9352
heikki.leppanen@tornator.fi

Tarjoa metsätilaasi meille tällä lomakkeella

Täytä lomakkeeseen kiinteistötunnus ja kerro meille hieman lisää kohteesta. Olemme sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä mahdollisimman pian.

Katso kaikki ostajat kartalla

Kaikki yhteystiedot