Saimaan parhaat rantatontit

Katso Saimaan tontit

Tarjoamme monipuolisen, vaativaankin makuun sopivan valikoiman upeita rantatontteja eri puolilta Saimaata, kuten Lappeenrannan, Taipalsaaren, Imatran, Savonlinnan ja Sulkavan ympäristöistä. Vaihtoehtoja on runsaasti niin kaupungin läheisyyttä arvostavalle kuin kauemmas luonnon rauhaan kaipaavalle, kattavasti eri hintaluokissa.

Suomen suurimman järven ympäristö tarjoaa runsaasti erilaisia matkailun ja vapaa-ajan palveluja ympäri vuoden. Se antaa veneilijälle erinomaisen mahdollisuuden lähteä reissulle aina Itämerta myöten. Tonttitarjonnastamme löytyy sopiva vaihtoehto unelmien mökkipaikkaa etsivälle tai sijoitusmielessä tonttia hankkivalle. Kaikissa tonteissa on vahvistettu rakennusoikeus ja valmis tie perille.

Tutustu Saimaan rantatonttien tarkempiin tietoihin ja vieraile unelmiesi maisemissa halutessasi omatoimisesti. Voit pyytää lisätietoja sinua kiinnostavasta tontista suoraan kohdekortissa ilmoitetulta yhteyshenkilöltä.

Ota meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää kohteistamme!

Upeimmat tonttipoiminnot

Olemme nostaneet tähän upeimpia myynnissä olevia kohteitamme Saimaalta. Löydä oma unelmiesi ranta – katso kohteiden videoesittelyt ja tutustu tonttien tarkempiin tietoihin Tornamarketissa!

Lappeenranta, Rovonlahti-Uittoväylä

Rovonlahden rantatontit sijaitsevat perinteikkään entisen uittoväylän varrella, jossa pääsee liikkumaan isommallakin veneellä. Tonteilta on hyvät liikenneyhteydet noin kymmenen kilometrin päässä sijaitsevaan Lappeenrannan keskustaan.

Tutustu kohteisiin tarkemmin TornaMarketissa >>