Tornator Oyj tiekunnan osakkaana

Tiekuntien postien ja laskujen sujuvan ja oikea-aikaisen käsittelyn varmistamiseksi olemme koonneet tähän tarvittavat tiedot tiekunnille:

Tiekuntien postit

Tiekuntien yhteydenotot laskuja lukuun ottamatta toivomme pääsääntöisesti sähköpostitse osoitteeseen tieasiat(at)tornator.fi. Mikäli tiekunta ei asioi sähköpostitse, tulee kokouskutsut ja pöytäkirjat lähettää postitse osoitteeseen:

Tornator Oyj

Einonkatu 6
55100 Imatra

Samannimisten tiekuntien erottamiseksi toisistaan esimerkiksi paikkakunnan mainitseminen postissa helpottaa meillä postin välittämistä oikealle henkilölle.

Laskut tulee lähettää paperisina laskutusosoitteeseemme:

Tornator Oyj
PL 8150
02066 DOCUSCAN

tai verkkolaskuna
OVT 003701628078
välittäjä Ropo Capital, tunnus 003714377140

Pyydämme huomioimaan, että emme vastaanota laskuja sähköpostilla. Vastaavasti laskutusosoitteeseen tulee lähettää vain laskuja, ei kokouskutsuja tai pöytäkirjoja.

Huomioimalla yllä olevat osoitteet varmistatte, että olemme saaneet tiedon kokouksista ja laskut tulevat käsitellyiksi ajallaan.

Laskulla näkyvät tiedot

Laskulla tulee aina näkyä, mitä se koskee (tieyksikkömaksu tms.). Laskulta tulee käydä ilmi myös kiinteistö, jota lasku koskee ja mieluiten myös laskutettavien yksiköiden määrä. Laskun tulee myös näyttää laskulta, jotta laskujen skannauspalvelumme sen laskuksi tunnistaa. Tähän riittää, että laskulla lukee ”LASKU”. Muussa tapauksessa posti välitetään laskutusosoitteestamme toimistollemme, jolloin sen käsittely viivästyy useita viikkoja.

Tiekunnan yhteystiedot

Jotta myös me pystymme olemaan tarvittaessa yhteydessä tiekuntaan, pyydämme laittamaan aina kokouskutsuihinne tiekunnan yhteyshenkilön yhteystiedot (osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite). Tiekunnan yhteyshenkilön vaihtuessa pyydämme ilmoittamaan asiasta sähköpostilla tieasiat(at)tornator.fi.

Tallennamme tiekuntien tiedot, mukaan lukien tiekunnan yhteyshenkilön ilmoittamat yhteystiedot, ylläpitämäämme Toimijarekisteriin. Henkilötietojen käsittelyssä ja luovutuksessa noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta ja henkilötietolakia (1050/2018). Henkilöllä on milloin tahansa oikeus tarkastaa rekisterissä olevat tietonsa ja halutessaan pyytää poistamaan ne. Mikäli tiekunnan yhteyshenkilö ei halua yhteystietojaan tallennettavan Toimijarekisteriimme, pyydämme ilmoittamaan asiasta ja sopimaan keinon yhteydenpidon varmistamiseksi.

Yhteistyöterveisin,
Tornator Oyj