Pienien ja suurien vesistöjen ääreltä

Meillä on tarjolla rantatontteja pienien ja suurien vesistöjen äärellä. Myymme rantatontit suoraan asiakkaille, ilman välikäsiä. Rantatontin ostaja voi halutessaan ostaa vierestä lisämaata vaikkapa pieneksi puuhapalstaksi.

Alla listatuilta sivuilta näet, kuinka juuri sinä voit nauttia tai hyötyä omasta rantatontista, olitpa vailla unelmien kesämökkipaikkaa tai kiinnostunut tonteista sijoituskohteina. Kunkin sivun kautta löydät myös helposti tonttijärjestelmästämme tarkoitukseen sopivat tontit.

Tutustu Tornatorin laajaan valikoimaan

Soutuvene hiekkarannalla Saimaalla.

Saimaan parhaat

Tarjoamme monipuolisen, vaativaankin makuun sopivan valikoiman upeita rantatontteja eri puolilta Saimaata, kuten Lappeenrannan, Taipalsaaren, Imatran, Savonlinnan ja Sulkavan ympäristöistä. Vaihtoehtoja on runsaasti niin kaupungin läheisyyttä arvostavalle kuin kauemmas luonnon rauhaan kaipaavalle, kattavasti eri hintaluokissa.

Kesäinen järvimaisema ja laituri.

Koitereen upeat rantatontit

Karjalan Helmeksi kutsutulla ja Suomen seitsemän ihmeen joukkoon valitulla Koitereella Ilomantsissa on tarjolla monipuolinen valikoima upeita rantatontteja eri hintaluokissa.

Kesäinen järvimaisema ja rantakaislikko.

Rantatontit erämaan rauhassa Juuan Vaikkojärvellä

Laadukkaita ja edullisia tontteja myynnissä erämaan rauhassa Vaikkojärven ainutlaatuisessa luontoympäristössä. Aurinkoisista hiekkarannoista, jylhistä männiköistä, vehreistä lehtipuumetsistä ja kauniiden hillasoiden liepeiltä löydät varmasti mieleisesi maiseman ikiomalle rantapaikalle. Isot tontit soveltuvat erämaakämpästä, kesämökistä tai ympärivuotisesta kakkoskodista haaveilevalle.

Hiekkaranta ja tyyni järvi ilta-auringossa.

Rantatontit Järvi-Suomen sydämessä Savonlinnassa

Nyt myynnissä kauniita ja aurinkoisia rantatontteja erinomaisella sijainnilla, vain noin puolen tunnin ajomatkan päässä Savonlinnan keskustasta. Unelmarantakohteet sijoittuvat useille eri järville Savonlinnan kaupungin alueella. Myös Saimaan tontteja tarjolla!

Korituolit laiturilla.

Unelmien rantatontit Ruokolahden sisäjärvillä

Nyt myynnissä isoja unelmatontteja edullisesti useilta eri järviltä. Puhdasvetisten sisäjärvien rannoilta on vain noin puolen tunnin – tunnin ajomatka Imatralle. Kauniit hiekkapohjat ja komeat mäntymaastot kutsuvat rakentamaan kakkoskotia tai mökkiä luonnon keskelle.

Mies ja poika kalastamassa rantakalliolla ilta-auringossa.

Rantatontit luonnon rauhassa Valkeajärvellä Ilomantsissa

Nyt myynnissä rantatontit ainutlaatuisella luontomatkailualueella Vaara-Suomen aidon erämaan keskellä. Valkeajärven ympäristö tarjoaa erämaan rauhaan kaipaavalle oman uniikin ympäristön alle tunnin ajomatkan päässä Ilomantsista.

Helppo valinta

Kaikille tonteille on tiet tehty valmiiksi. Osalle myyntialueista on sähköt rakennettu valmiiksi tai niiden valmistumisen ajankohta on tiedossa. Tonttivalikoimastamme löytyy lomarakennuspaikkojen lisäksi myös jonkin verran omakotitontteja, myös omarantaisina.

Kokenut ja luotettava kumppani

Tornator Oyj on kokenut ja luotettava kauppakumppani, jonka kanssa on helppo asioida. Yhtiö on noin 20 vuoden toiminta-aikanaan myynyt noin 2500 lomarakennuspaikkaa eri puolilta Suomea. Tutustu myös tonttikaupan eri vaiheisiin.

Ota yhteyttä meihin

Yhteydenottolomakkeellamme voit kysyä lisätietoja tai jättää yhteydenottopyynnön. Vastaamme mahdollisimman pian.

Kirjaamme palautteet henkilötietoineen (rekisteriseloste) Tornatorin palautejärjestelmään. Se auttaa käsittelemään palautteita yhtenäisellä tavalla ja kehittämään yhtiömme toimintaa.