Metsän vuokraus Tornatorille

3 syytä vuokrata metsätilasi

Monesti käy niin, että metsätilan omistajalla ei ole aikaa tai osaamista metsänhoitoon, mutta metsäomaisuudesta ei kuitenkaan halua luopua esimerkiksi tunnesyistä. Silloin sopiva ratkaisu voi löytyä tilan vuokraamisesta. Miltä kuulostaisi vaihtoehtona metsätilan vuokraaminen?

Tornator tarjoaa ensimmäisenä Suomessa mahdollisuuden antaa metsäomaisuus vuokralle. Kun vuokraat metsäsi Tornatorille, Tornator vastaa metsänhoidollisista toimenpiteistä ja sinä saat metsästäsi säännöllistä kuukausittaista vuokratuloa.

Metsätilan vuokraamiseen on 3 erityisen hyvää syytä:

1. Kuukausittain maksettava tuotto

Metsätilan vuokraaminen tuo ansiota metsästä helposti ja vaivattomasti. Vuokraamme puustoltaan kaikentyyppisiä metsätiloja erityisesti ydinalueiltamme Pohjois-Karjalasta, Etelä-Karjalasta, Pohjois-Savosta ja Etelä-Savosta, Keski-Suomesta, Kymenlaaksosta, Kainuun eteläosista sekä Oulun ja Kemin seuduilta. Vuokrattavan metsätilan kannattaa olla kooltaan vähintään 20 hehtaaria.

Saat meihin yhteyden joko lähettämällä yhteydenottopyynnön sivun alaosassa olevan lomakkeen kautta tai ottamalla suoraan yhteyttä oman alueesi metsäasiantuntijaan.

Vuokratuotto maksetaan tilillesi kuukausittain. Vuokratulo on ansioverotuksessa verotettavaa, vakaata tuottoa metsäomaisuudestasi.

2. Huolettomuus

Vuokrasopimus on tae siitä, että metsänhoidolliset toimenpiteet tehdään ajallaan ilman, että sinun tarvitsee huolehtia, mitä tehdään, kuka tekee ja millä kustannuksella. Vuokraamalla metsätilasi voit nauttia metsistäsi ja niiden arvonnoususta huolettomasti.

3. Metsän arvon säilyttäminen

Vuokraaminen takaa, että metsäsi säilyvät jälkipolville elinvoimaisina ja tuottavina. Metsänhoidon suositusten mukaisesti toteutetut metsänhoitotoimet lisäävät metsiesi kasvua ja terveenä pysymistä.

Metsätilan vuokraaminen – kysy tarjous!

Yhteenvetona – jos sinulla ei ole aikaa tai mahdollisuuksia hoitaa metsiäsi, metsätilan vuokraaminen voisi olla sopiva ratkaisu. Kotimaisena toimijana huolehdimme metsästäsi vastuullisesti ja kestävästi pitkälle tulevaisuuteen.

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous. Hintatarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään, eikä siitä aiheudu kuluja.

Tarjoa metsätilaasi vuokrattavaksi tällä lomakkeella

Täytä lomakkeeseen kiinteistötunnus ja kerro meille hieman lisää kohteesta. Olemme sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä mahdollisimman pian.