Metsätilan myynti Tornatorille

5 askelta sujuvaan metsäkauppaan

Metsätilan myyminen Tornatorille on sujuvaa ja vaivatonta. Valmistelemme kiinteistökaupan puolestasi ja maksamme kauppasumman kaupanteon yhteydessä. Sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä, hyväksyä tarjouksemme ja allekirjoittaa kauppakirjat. Metsäkauppa ei tule tämän helpommaksi!

Kaupanteosta ei koidu kuluja ostajalle ja tiedät, että hoidamme metsääsi hyvin jatkossakin. Metsätilan myyminen meille etenee seuraavasti:

1. Tarjoa metsätilaasi meille

Me teemme metsäkauppaa Suomessa! Ostamme puustoltaan kaikentyyppisiä metsätiloja erityisesti ydinalueiltamme Pohjois-Karjalasta, Etelä-Karjalasta, Pohjois-Savosta ja Etelä-Savosta, Keski-Suomesta, Kymenlaaksosta, Kainuun eteläosista sekä Oulun ja Kemin seuduilta.

Saat meihin yhteyden joko lähettämällä yhteydenottopyynnön sivun alaosassa olevan lomakkeen kautta tai ottamalla suoraan yhteyttä oman alueesi metsäasiantuntijaan.

Tee metsäkaupat kanssamme! Tornator ostaa metsiä ydinalueiltaan Pohjois-Karjalasta, Etelä-Karjalasta, Pohjois-Savosta ja Etelä-Savosta, Keski-Suomesta, Kymenlaaksosta, Kainuun eteläosista sekä Oulun ja Kemin seuduilta

2. Saat hintatarjouksen tekemämme maastotarkastuksen jälkeen

Mikä on metsätilasi arvo? Sinun ei tarvitse tietää sitä etukäteen – riittää, kun tiedät metsätilasi kiinteistönumeron.

Asiantuntijamme sopii kanssasi maastotarkastuksen, jossa käydään läpi alue ja sen puusto. Voit itse osallistua maastotarkastukseen, mutta se ei ole välttämätöntä. Maastotarkastuksen perusteella teemme metsätilastasi tarjouksen, jonka lähetämme sopimuksen mukaan joko sähköpostilla tai kirjeitse. Voit rauhassa päättää, hyväksytkö tarjouksemme.

3. Kun metsäkauppa on sovittu, laadimme kauppakirjan ja valmistelemme kaupan

Hyväksytyn tarjouksen jälkeen on kaupanteon aika. Me huolehdimme kaikista paperitöistä sekä laadimme kauppakirjan metsästäsi. Paperi- ja kauppakirjatöistä ei koidu sinulle kustannuksia.

4. Allekirjoitamme kauppakirjat sinulle sopivassa paikassa tai teemme kaupan sähköisesti

Kaupanteko sovitaan joustavasti sinulle sopivaan aikaan ja paikkaan. Kaupat voidaan solmia kahvikupin äärellä paikallisella toimistolla tai sitten näppärästi sähköisesti vahvaa henkilötunnistetta käyttäen.

5. Maksamme koko kauppasumman heti kaupantekotilanteessa

Kun teet metsätilasta kaupat Tornatorin kanssa, saat kauppasumman tilillesi heti kaupantekotilanteessa ilman odotusaikoja. Voit jättää metsäsi Tornatorin haltuun hyvillä mielin, sillä suomalaisena metsäalan yrityksenä ymmärrämme metsän merkityksen suomalaisille ja pidämme siitä huolta niin, että se säilyy elinvoimaisena jatkossakin.

Kysy tarjous – sujuva metsäkauppa odottaa!

Näin yksinkertaista ja vaivatonta on metsäkaupan teko Tornatorin kanssa! Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous. Hintatarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään, eikä siitä aiheudu kuluja.

Tarjoa myytävää metsätilaasi tällä lomakkeella

Täytä lomakkeeseen kiinteistötunnus ja kerro meille hieman lisää kohteesta. Olemme sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä mahdollisimman pian.