Uusimmat kohteemme - Tornator

Jatkuvasti uusia kohteita myyntiin

Tuomme myyntiin jatkuvasti uusia rantatontteja niin pienten kuin suurtenkin vesistöjen ääreltä. Kaikki rantatontit löydät tonttijärjestelmästämme, josta voit hakea kohdetta helposti kartalta ja tiedustella lisää suoraan kohteen kuvauksen lopussa ilmoitetulta yhteyshenkilöltä. Tarkkojen tietojen ansiosta voit vierailla unelmiesi maisemissa halutessasi omatoimisesti.

Tilaa uutiskirjeemme helposti tällä sivulla, niin saat uusista myyntiin tulevista tonteista tietoa ensimmäisten joukossa suoraan sähköpostiisi. Uudet kohteet löydät myös Facebookista. Seuraamalla meitä pysyt ajan tasalla uusimmista tapahtumistamme. Ota meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää kohteistamme!

Rovonlahti-Uittoväylä, Lappeenranta

Harvoin tarjolla! Rakenna kakkoskoti Saimaan upeisiin maisemiin aivan Lappeenrannan kaupungin palveluiden läheisyyteen.

Rovonlahden rantatontit sijaitsevat perinteikkään entisen uittoväylän varrella, jossa pääsee liikkumaan isommallakin veneellä. Tonteilta on hyvät liikenneyhteydet noin kymmenen kilometrin päässä sijaitsevaan Lappeenrannan keskustaan.

Katso Rovonlahden rantatontit

Suuri Paljärvi, Ruokolahti

Suositun mökkikunnan alueelta yhdeksän rantatonttia myyntiin Suuri Paljärven rannoilta. Kohteet sijaisevat kohtuullisen matkan päässä monesta eri suunnasta katsottuna kirkasvetisen ja kovapohjaisen järven rannalla. Valoisat mäntymetsät ja kumpuileva maasto kallioineen on tyypillistä tälle seudulle. Kalaonnea voi kokeilla ahvenen, hauen, kuoreen eli norssin, muikun, suutarin tai säyneen kalastuksessa. Täplärapuakin voi järvellä esiintyä.

Katso Suuri Paljärven rantatontit

Saimaa, Puumala

Tutustu nyt kahteen uuteen omarantaiseen tonttiin, joille voit rakentaa loma- tai vakituisen asunnon. Hyvät etelään avautuvat tontit pitkällä rantaviivalla ja mäntyvaltaisella rantapuustolla hyvien kala- ja virkistysvesien äärellä.

Katso Lieviskänlahden rantatontit

Vartusjärvi, Savitaipale

Tutustu kolmeen uuteen rantatonttiin kirkasvetisen Vartusjärven rannalla. Tonteilla on ihanteellinen sijainti, vain 60 kilometriä Lappeenrannasta tai Mikkelistä, erinomaisten marjastus- ja sienimaastojen keskellä. Alueelle on juuri rakennettu tie valmiiksi.

Katso Vartusjärven rantatontit