Tuomme myyntiin jatkuvasti uusia rantatontteja niin pienten kuin suurtenkin vesistöjen ääreltä. Kaikki rantatontit löydät tonttijärjestelmästämme, josta voit hakea kohdetta helposti kartalta ja tiedustella lisää suoraan kohteen kuvauksen lopussa ilmoitetulta yhteyshenkilöltä. Tarkkojen tietojen ansiosta voit vierailla unelmiesi maisemissa halutessasi omatoimisesti.

Seuraa meitä Facebookissa, niin saat uusista myyntiin tulevista tonteista ja tapahtumistamme tietoa ensimmäisten joukossa. Ota meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää kohteistamme!

Palojärvi ja Tekojärvi, Ilomantsi

Palojärven ja Tekojärven tonttikohteet

Suuri Paljärvi, Ruokolahti

Suositun mökkikunnan alueelta yhdeksän rantatonttia myyntiin Suuri Paljärven rannoilta. Kohteet sijaisevat kohtuullisen matkan päässä monesta eri suunnasta katsottuna kirkasvetisen ja kovapohjaisen järven rannalla. Valoisat mäntymetsät ja kumpuileva maasto kallioineen on tyypillistä tälle seudulle. Kalaonnea voi kokeilla ahvenen, hauen, kuoreen eli norssin, muikun, suutarin tai säyneen kalastuksessa. Täplärapuakin voi järvellä esiintyä.

Katso Suuri Paljärven rantatontit

Saimaa, Puumala

Tutustu nyt kahteen uuteen omarantaiseen tonttiin, joille voit rakentaa loma- tai vakituisen asunnon. Hyvät etelään avautuvat tontit pitkällä rantaviivalla ja mäntyvaltaisella rantapuustolla hyvien kala- ja virkistysvesien äärellä.

Katso Lieviskänlahden rantatontit

Vartusjärvi, Savitaipale

Tutustu kolmeen uuteen rantatonttiin kirkasvetisen Vartusjärven rannalla. Tonteilla on ihanteellinen sijainti, vain 60 kilometriä Lappeenrannasta tai Mikkelistä, erinomaisten marjastus- ja sienimaastojen keskellä. Alueelle on juuri rakennettu tie valmiiksi.

Katso Vartusjärven rantatontit