Avoimet työpaikat - Tornator

Avoimet työpaikat

Haluatko olla mukana rakentamassa puhdasta ja kestävää tulevaisuutta? Uskotko, että ilmastonmuutosta hillitsemällä tämä on vielä mahdollista? Me uskomme, ja uskomme, että tämä on mahdollista vain fossiilisista raaka-aineista luopumalla ja niiden korvaamisella uusiutuvilla raaka-aineilla ja energiamuodoilla, kuten tuulivoimalla. Mikäli olet kanssamme samaa mieltä, ja palat halusta työskennellä tämän merkityksellisen asian eteen, voit olla etsimämme

Tuulivoima-asiantuntija

Nykyisen asiantuntijamme siirtyessä vaiheittain eläkkeelle haemme kokenutta tuulivoima-asiantuntijaa vastaamaan yhtiön tuulivoimahankkeista, niiden hallinnasta ja kehittämisestä sekä hankkeisiin liittyvästä edunvalvonnasta ja yhteydenpidosta eri sidosryhmiin. Tuulivoimahankkeemme vaihtelevat suuremmista, pääosin omilla mailla sijaitsevista hankkeista pienempiin hankkeisiin, joissa olemme yksi maanomistajista. Tällä hetkellä muutamia tuulivoimahankkeita on myyty, muutamia hankkeita on kehitysprosessin alkupäässä ja Itä-Suomessa näemme suuren potentiaalin vastaaville hankkeille, koska valtaosa yrityksen metsäomaisuudesta sijaitsee itäisessä Suomessa.

Työssäsi vastaat laajasti ja itsenäisesti tuulivoimaan liittyvistä asioista, työnkuva on monipuolinen yhdistelmä koordinaattoria ja asiantuntijaa. Vaikka olet ainoa tuulivoima-ammattilainen yhtiössä, niin kaikkea ei tarvitse tehdä yksin. Apunasi on tarvittava määrä sisäisiä ja ulkoisia ammattilaisia, konsultteja ja yhteistyökumppaneita, joiden kanssa oletamme sinun kommunikoivan sujuvasti. Lisäksi teet läheistä yhteistyötä yrityksemme kiinteistöprosessin kanssa. Tehtävässä onnistuaksesi tarvitset osaamista ja kokemusta mm. seuraavista tehtävistä:

  • tuulivoimahankekehityksen tuntemus: hankealueiden identifiointi, hankekehityksen eri vaiheiden sekä hankkeen onnistumisen teknis-taloudellisten edellytysten tuntemus
  • yhteydenpito viranomaisiin, maanomistajiin ja muihin sidosryhmiin
  • muu tuulivoimaan liittyvä edunvalvonta
  • paikkatieto-osaaminen
  • lisäksi toimenkuvaan kuuluu tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan myös mm. aurinkoenergia ja muut vastaavat hankkeet

Etsimmekin joukkoomme avainpelaajaa, jolta edellytämme soveltuvaa koulutusta ja useamman vuoden työkokemusta tuulivoimahankkeiden kehittämisestä sekä hyvää projektien läpivientikykyä ja kykyä kommunikoida sujuvasti eri sidosryhmien kanssa. Tarjoamme vastuullisen, merkityksellisen ja itsenäisen työn sijaintipaikastasi riippumatta hyvillä etätyömahdollisuuksilla ja -välineillä ja muilla erinomaisilla työsuhde-eduilla. Meillä on rento ja osaava asiantuntijaorganisaatio, jossa työtäsi ja osaamistasi arvostetaan ja kehittymistäsi tuetaan. Meillä on viihtyisää työskennellä muiden osaavien asiantuntijoidemme kanssa. Jos koet olevasi etsimämme henkilö, jätäthän hakemuksesi viimeistään 12.8.2022 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa talous- ja rahoitusjohtaja Antti Siirtola (puh. 040 773 0975) pe 8.7.2022 klo 14-15 ja ti 9.8.2022 klo 9-10.

Tornator on johtava kestävään metsätalouteen erikoistunut yhtiö Euroopassa. Se omistaa metsiä Suomen lisäksi Virossa ja Romaniassa. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2021 noin 129 miljoona euroa ja taseen koko noin 2,4 miljardia euroa. Konserni työllistää suoraan noin 190 henkilöä. Kaikkiaan yhtiön metsät työllistävät suoraan omaa henkilökuntaa sekä yrittäjiä ja heidän työntekijöitään noin 1 500 henkilötyövuoden verran. Emoyhtiön omistajat ovat suomalaisia, pääosin institutionaalisia sijoittajia. Tornatorin missio on luoda kestävää hyvinvointia metsästä.


Operaatioesimies Kouvolan—Mikkelin alueelle

Onko metsäluonnolla sinulle erityistä arvoa ja merkitystä? Uskotko, että vastuullisella metsänhoidolla ja puunkäytöllä voimme turvata hyvinvoinnin myös tuleville sukupolville? Oletko palveluhenkinen ja yhteistyökykyinen metsäammattilainen? Jos vastasit kyllä, niin voit olla etsimämme henkilö, sillä haemme nyt metsänhoitoprosessiin vanhempainvapaan sijaista määräaikaiseen työsuhteeseen. Lue tehtävästä lisää ja lähetä hakemus 5.8.2022 mennessä.


Avoin hakemus

Mikäli meillä ei juuri tällä hetkellä ole avoinna sinulle sopivaa tehtävää, voit lähettää meille avoimen työhakemuksen. Käsittelemme hakemukset luottamuksellisesti. Otamme hakemuksesi huomioon, mikäli osaamisaluettasi vastaavia työtehtäviä avautuu.

 


Haku metsäalan harjoitteluun kesäkaudelle 2022 on päättynyt, kiitos mielenkiinnosta yhtiötämme kohtaan!