Avoimet työpaikat - Tornator

Avoimet työpaikat

Onko metsäluonnolla sinulle erityistä arvoa ja merkitystä? Uskotko, että vastuullisella metsänhoidolla ja puunkäytöllä voimme turvata hyvinvoinnin myös tuleville sukupolville? Oletko palveluhenkinenyhteistyökykyinen ja kielitaitoinen metsäammattilainen? Jos vastasit kyllä, niin voit olla etsimämme henkilö, sillä haemme nyt joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen 

Luonnonhoidon asiantuntijaa

Keskeiset työtehtävät: 

  • Tornatorin elokuussa 2021 lanseeratun monimuotoisuusohjelman mukaisten aktiivisten luonnonhoitotoimenpiteiden kohdentaminen, suunnittelu, resurssointi sekä työnjohto yhteistyössä suunnittelu- ja metsänhoitoprosessien kanssa 
  • Monimuotoisuusohjelmaan liittyvä henkilöstön kouluttaminen, tutkimusyhteistyö, raportointi ja viestintä 
  • Luonnonhoitoon liittyvien toimintatapojen ja ohjeistuksen kehittäminen, edunvalvonta ja sidosryhmäyhteistyö 

 Odotamme Sinulta: 

  • Usean vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä (erityyppiset metsien aktiiviset luonnonhoitotyöt, suoelinympäristöjen ennallistaminen ja vesistöjen tilan parantaminen) 
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta  
  • Hyviä tietoteknisiä valmiuksia, erityisesti paikkatieto-osaamista 
  • Vahvoja viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä maastokelpoisuutta 
  • Aitoa mielenkiintoa metsäympäristöasioihin ja halua kehittää niitä eteenpäin kanssamme 
  • Lajistoon ja luontotyyppeihin liittyvä erityisosaaminen katsotaan eduksesi 

Toimipaikkana on Joensuu tai jokin muu Tornatorin toimipiste Itä-Suomen alueella. Ympäristöasiantuntija raportoi ympäristöpäällikölle.  

Miksi Tornatorille?

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja itsenäisen työn joustavalla työajalla ja etätyömahdollisuudella. Meillä on rento, osaava ja viihtyisä työilmapiiri.  

Lisätietoja ympäristöasiantuntijan tehtävästä antaa ympäristöpäällikkö Heikki Myöhänen (puh. 050 441 2253) 11. ja 18.1. klo 9-11. Sähköposti: etunimi.sukunimi@tornator.fi 

Täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään su 23.1.2022. Haastattelut käynnistyvät jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.  

Haemme Suomen toimipisteisiimme harjoittelijoita kesäkaudelle 2022

Kiinnostaako sinua, miten laajasta metsäomaisuudesta pidetään monipuolisesti huolta ja miten sen avulla luodaan kestävää hyvinvointia? Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää kykysi, syventää osaamistasi ja tutustua metsäalan tehtäviin asiantuntijoiden ohjauksessa. Hae meille metsäalan harjoitteluun!

Hakijalta edellytämme soveltuvia alan opintoja ja mahdollisuutta oman auton käyttöön. Eduksi luetaan aiempi kokemus metsävara- tai paikkatietojärjestelmistä. Toivomme, että olet reipas, oma-aloitteinen ja innokas tarttumaan rohkeasti eri tehtäviin.

Harjoittelujakson kesto on 3―4 kk ja se on sovitettavissa opiskelujen aikatauluihin. Lisätietoja metsätalouden tehtävistä antaa metsänhoitopäällikkö Ville Nousiainen (puh. 050 576 4507), joka on parhaiten tavoitettavissa hakuaikana maanantaisin klo 14―16.

Kerro meille osaamisestasi ja kiinnostuksen kohteistasi! Tutustu Tornatoriin näillä sivuilla ja hae harjoitteluun täyttämällä hakulomake su 23.1.2022 mennessä.

 

Avoin hakemus

Mikäli meillä ei juuri tällä hetkellä ole avoinna sinulle sopivaa tehtävää, voit lähettää meille avoimen työhakemuksen. Käsittelemme hakemukset luottamuksellisesti. Otamme hakemuksesi huomioon, mikäli osaamisaluettasi vastaavia työtehtäviä avautuu.